Перейти до вмісту
- Перед початком робочого дня всім працівникам закладу освіти проводиться температурний скринінг.
- Педагогічні працівники закладу освіти забезпечені захисними масками та захисними щитками.
- Обслуговуючий персонал закладу освіти забезпечений захисними масками.
- У кожному класі і при входах до закладу освіти стоять антисептичні засоби для обробки рук.
- В туалетних кімнатах є рідке мило та паперові рушники.
- При ясній погоді деякі уроки проводяться на свіжому повітрі.
- Класні кімнати ізольовані один від одної.
- Проведена роз’яснювальна робота серед працівників та здобувачів освіти щодо правильного поводження в закладі освіти в умовах пандемії.
- Розроблений «Алгоритм дій, при виявленні в учня симптомів коронавірусу».
- Розроблений «Алгоритм дій при виявленні симптомів коронавірусу в учителя або працівника закладу освіти».
- У закладі освіти розповсюджені санітарні бюлетені на тему : «Як уберегтися від коронавірусної інфекції».
- Серед учнів проведено бесіди щодо правил особистої гігієни.
- Після кожного уроку здобувачі освіти миють руки.
- Харчування дітей відбувається згідно графіка.
- В їдальні між столами дотримано дистанцію в 1,5 м.
- За столами в їдальні діти сидять не більше 4-х осіб.
- Прибиральники службових приміщень проводять вологе прибирання класних кімнат та кабінетів згідно графіка з використанням дезінфікуючих розчинів.
- Здійснюється систематичне провітрювання класів та ігрових кімнат.