Щедра осінь

Щедра осінь принесла повні міхи урожаю: у садах зібрані яблука і виноград, груші і сливи; на городах – морква, картопля, гарбузи, капуста та багато інших овочів, різнобарвне листя падає до ніг, шишки та каштани пробуджують творчу уяву. Усі оці осінні дарунки і стали головними експонатами на виставці, організованій педагогинею-організаторкою пані Інною Мовчанюк. Автори робіт – наші учні та їхні батьки.

У 3-Б класі (вчителька початкових класів пані Ольга Нечипорук) пройшло свято «Осінь-чарівниця в гості завітала», під час якого діти познайомилися з етимологією назв місяців, вчилися відчувати красу і гармонію навколишнього світу, виявили свої акторські таланти, інсценізувавши «Пісню про Гарбуза» (яку, до слова, написав військовий лікар, музикант, фольклорист, краєзнавець Російської імперії українського походження Володимир Степановича Александров).

У 3-А та 3-А класах (вчительки англійської мови пані Наталія Мацюк та Людмила Понікарчик) відбулися ігрові уроки «Пори року. Місяці» та «Ласкаво просимо до світу фруктів». Здобувачі освіти слухали та читали речення, вчилися вживати нову лексику, формулювати та висловлювати власну думку англійською, загадували та розгадували загадки, співали та грали в ігри.

На групі подовженого дня ( пані Ірина Величко) відбулося свято «Ходить Гарбуз по городу», на якому вихованці представили інсценізацію, декламували вірші про осінь, відгадували загадки, брали участь у конкурсах «Розпізнай овочі», «Чи знаєте ви прислів’я про осінь», «Мозаїка», «З якого дерева листки?».

https://www.facebook.com/groups/788437242296045/permalink/1031653494641084/