Кольоровий Тиждень!

Іноді, серед сірої метушні буднів, хочеться чогось незвичайного. Саме з цією метою з 18 по 22 березня у нашій школі був проведений «Кольоровий Тиждень!». Кожен день мав свій колір і тематику. Головне правило – мати елемент одягу саме такого кольору, який носить той чи інший день.

Діти із великим бажанням ,,подорожували” у Кольорову країну, вчилися любити природу, берегти її, бути з нею одним цілим, гралися в сюжетно – рольові, дидактичні ігри, слухали оповідання, казки, розгадували загадки, вивчали віршики про розмаїття кольорів, малювали, аплікували, ліпили, виконували творчі завдання, фантазували.

Перший день тижня – понеділок – ЗЕЛЕНИЙ колір.

Після ранкової зустрічі учні виконували цікаві завдання та вікторини, виготовляли вироби з паперу зеленого кольору, посіяли розсаду перцю та посадили цибулю.

Другий день – вівторок – ЧЕРВОНИЙ колір.

Здобувачі освіти виконували цікаві завдання, грали в гру “Їстівне – неїстівне”, виготовили сердечка червоного кольору.

Третій день – середа – ЖОВТИЙ колір.

Жовтий — це колір мудрості, ясності розуму, оптимізму, почуття гумору, практичності та інтелекту. Цей день був насичений позитивним настроєм, емоційними вправами та виготовленням з паперу жовтеньких сонечок та соняшників.

Четвертий день – четвер – СИНІЙ колір.

Після цікавої бесіди діти розмалювали голубів миру, виготовили колективні колажі на яких зобразили Капітошок та написали свої побажання для захисників України.

П’ятий день тижня – п’ятниця – КОЛЬОРОВИЙ день.

Цей день був справді казковим, багатим на жарти і розваги. А закінчився він вечіркою та смаколиками.

Протягом ,,Кольорового Тижня” ми переконалися, що кольори зцілюють нас, змінюють наш настрій і внутрішній стан, заспокоюють і змушують діяти, розпалюють творчу думку, допомагають зосередитися. Ентузіазм, творчий підхід учителів допомогли зробити тиждень справжнім святом для дітей і для дорослих. Кожен день «Кольорового тижня» пройшов на високому емоційному підйомі та позитиві.

Вчитися, дійсно, цікаво і весело!

P.S. Особлива подяка батькам, котрі активно допомагали у проведенні заходу.

Переглянути відео