Всесвітній день здоров’я

Всесвітній день здоров’я, який відзначається 7 квітня, має важливу мету – нагадати всім про безцінний скарб – здоров’я. Це свято було започатковано на честь створення Всесвітньої організації охорони здоров’я у 1948 році. Воно є чудовою нагодою навчити дітей основам здорового способу життя, правильного харчування, фізичної активності та особистої гігієни – саме ці теми обговорювали класні керівники та виховательки груп подовженого дня під час бесіди «Як я дбаю про своє здоров’я».

Учні 2-В класу (пані Наталія Мінець) присвятили темі збереження здоров’я увесь навчальний день: розгадували загадки та складали прислів’я про здоровий спосіб життя, знайомилися із різними лікарськими професіями, вчилися доглядати за зубами, малювали зубними щітками, розучували вправи та ігри для активного відпочинку на свіжому повітрі.

Четвертокласники з «Б» класу (пані Віра Петрів, педагогиня-організаторка пані Інна Мовчанюк) організували та провели квест «Здоровим будь!»: за кожне виконане завдання на станціях «Зрозумій мене», «Корисне – шкідливе», «Спортивна», «Видатні спортсмени», «Вікторина», «Розумники» команда Червоних отримувала червоне яблуко, а команда Зелених – зелене. Перемогла дружба!

На групі подовженого дня (пані Руслана Вакула) відбувся виховний захід «Свято Здоров’я», на якому знайшовся час і для віршів, і для бесіди, і для інсценізації, і для спортивної естафети.

Проведення годин спілкування, квестів, виховних заходів до Всесвітнього дня здоров’я допомагає зробити навчання цікавішим та пізнавальним.

https://www.facebook.com/share/p/SKWG6s2h6kjbCbTQ/