Свято Останнього дзвоника

Свято Останнього дзвоника в нашій школі — це завжди чудова подія, яка відзначає закінчення навчального року та початок літніх канікул.

Діти, батьки та вчителі зібралися біля школи разом, щоб відзначити цей момент. Господарів та гостей свята зустрічав величезний яскравий дзвоник, який посеред подвір’я намалювали пані Наталія Мацюк та Ірина Величко.

Вела урочисту лінійку заступниця директорки з навчально-виховної роботи пані Оксана Ковальчук, допомагала їй учениця 4-А класу (пані Інна Супроненко) Ангеліна Маркович.

Із поздоровленням та побажаннями до усіх присутніх звернулася директорка закладу пані Валентина Панчук; випускників-четвертокласників привітала із закінченням нашої школи вчителька пані Віра Петрів; теплі напутні слова від батьків пролунали від пані Жанни Шевчук; чудово декламували вірші першачки (1-Б, пані Олена Войцеховська) та випускники (педагогиня-організаторка пані Інна Мовчанюк).

Музичний супровід свята забезпечила вчителька мистецтва пані Ніна Лукашук, а барвисте тло для світлин змайстрували пані Наталія Артюхова, Інна Мовчанюк, Галина Нікішкіна та Елла Мікулік. У виконанні Злати Лук’янчук та Михайла Кравця (1-А, пані Людмила Панасюк) прозвучав Останній дзвінок цього навчального року.

Канікули
«Канікули! Канікули!» – співає все навколо.
Канікули, канікули, канікули у школі!
А що таке – канікули? Це літні дні барвисті,
Це час, коли нам ніколи хоча б на мить присісти,
Бо треба мчати босими наввипередки з вітром,
З густих лісів приносити горіхів повні відра.
Це час у річці хлюпатись, підсмажувати спини
І зранку в лузі слухати тонку струну бджолину…
Це час, коли за хлопцями ми скучим, як ніколи,
І нам страшенно схочеться скоріше знов до школи!
Анатолій Костецький

Доброю традиціє стало дарування випускниками сувенірів школі на згадку. Війна і тут внесла свої корективи: батьки учнів 4-Б класу (пані Віра Петрів) долучилися до збору, який організувала волонтерка пані Олена Смірнова, і на зібрані кошти був придбаний ДРОН. Його буде відправлено нашим захисникам на донецький напрямок.

https://www.facebook.com/share/p/2CoZwxGQtrXAEA2B/