Перше жовтня – особливий день для нас, українців. Сьогодні ми маємо одразу кілька великих свят: християни вшановують Божу Матір у День Покрови Пресвятої Богородиці; українці відзначають День козацтва і День УПА та всі громадяни нашої держави – День захисників і захисниць України. З цієї нагоди класні керівниці провели з учнями годину спілкування «Україна – понад усе», обговоривши фундаментальні людські цінності – незалежність, територіальну цілісність, волю, соборність, гідність.

У 3-В класі (пані Наталія Мінець) пройшов квест «Ми – діти нескорених». Під час заходу учні більше дізналися про роль козацтва та захисників у збереження цілісності та незалежності України, розгадували ребуси, кросворди, взяли участь у конкурсах «Вгадай, хто це?», «Підбери слова», «Збери допомогу», «Подяка захисникам».

Та найбільше ми пишаємося фантастичною заповзятістю та згуртованістю, яку продемонстрували батьки наших учнів та працівниці школи: було зібрано СОРОК П’ЯТЬ тисяч гривень на ЧОТИРИ дрони, які найближчими днями вирушать на передову для нашого захисту.

Від щирого серця дякуємо усім нашим захисникам та захисницям за мужність, самопожертву та відданість нашій Батьківщині. Ви захищаєте нас, наші родини, наші домівки та наше майбутнє. Ваша непереможна сила та воля надихають нас щодня. Бажаємо усім повернутися додому з Перемогою живими та неушкодженими. Слава Україні! Героям слава!

https://www.facebook.com/share/p/1TekkkEyNz9ssPNa/