День знань 2020

У вівторок, першого вересня, у нашій школі трапилась щаслива подія: учні та вчителі побачили одне одного не через екран, а наживо!!!

І нехай День знань отримав нові традиції у вигляді дезінфекторів на кожному кроці, облич у масках, розведених по часу уроків у різних класах, гарного настрою  та веселого сміху від того було не менше!

77 учнів прийшло до нас цього року вперше. Навчатимуться вони за програмою науково-педагогічного проєкту «Інтелект України», а допомагатимуть їм у цьому Супроненко І. О., Петрів В. П., Полюхович Г. О. Увсіх класах відбувся перший урок: «Культура здорового способу життя в нових обставинах», на якому учні продемонстрували неабиякі знання з теми, адже «нові обставини»  тривають майже пів року. Ми, учителі, теж ґрунтовно підготувались до вимог часу: вчителька інформатики Галик С. О. підготувала нам платформу для дистанційного навчання – G Suite for education, що значно покращить і полегшить онлайн навчання у разі його необхідності.

Бажаємо усім учням, їхнім батькам, вчителям, працівникам школи МІЦНОГО здоров’я та сприятливої епідеміологічної ситуації!

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТОАЛЬБОМ.