Тиждень «Осінні барви»

Прощай осінь
Відшуміла осінь сивими дощами
Й тепло відлетіло в вирій з журавлями.
Облетіло листя, вже дерева голі
Лиш здаля видніє ще зелена хвоя.
Почорніло поле, і кущі тернисті
Лише червоніє калина в намисті.
Олена Дишлюк

Тиждень «Осінні барви» пройшов у нашій школі. Класні керівники та вихователі ГПД провели з учнями бесіду «Золотокоса осінь», у ході якої не лише була оспівана краса природи, а й зміни у ній у зв’язку з приходом зими.

Вихованці групи продовженого дня (Сосонюк А.В.) організували родинне свято «В Україну Осінь в гості завітала, красива, сонячна, барвиста»: чарівниця Осінь та її сини Вересень, Жовтень та Листопад розповіли про те, яку користь вони приносять людям. Діти не лише співали веселих пісень, декламували вірші, жартували, а й позмагалися в кмітливості та спритності.

У 2-В класі (Мінець Н.О.) пройшло родинне свято «Осінні сюрпризи». Пісні, танець з парасольками, сценка «Ходить гарбуз по городу» припали до душі усім присутнім. А другокласникам найбільше сподобалося грати у гру «Впізнай овоч», адже його потрібно було впізнати із закритими очима та ще й у рукавичках!

У 1-Б класі (науково-педагогічний проєкт «Інтелект України», Войцеховська О.О., вихователь ГПД Удодик О.Л.) пройшло свято «Завітала Осінь до нас в Україну». Учні виразно декламували вірші, співали пісні, танцювали, розіграли сценку – продемонстрували усе, чому встигли навчитися. Музичний супровід свят забезпечила вчитель музики Лукашук Н.М.

Педагог-організатор Мовчанюк І.О. оформила виставку робіт з природних матеріалів «Осінній ярмарок».

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТОАЛЬБОМ 2-В клас.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТОАЛЬБОМ 1-Б клас.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТОАЛЬБОМ ГПД.