День Святого Миколая

Щорічно православний і католицький світ вшановують пам’ять Святого Миколая. Як правило – 19 або 6 грудня. Дітям цього дня прийнято класти під подушку солодкі подарунки, а для дорослих День Святого Миколая – це хороша можливість задуматися про благородні цінності, про які покликане нагадати свято.

У нашій школі не могли оминути таке свято.

Учні 1-А класу (науково-педагогічний проєкт «Інтелект України», Панасюк Л.В., вихователь ГПД Бондарчук В.В., педагог-організатор Мовчанюк І.О., вчитель музичного мистецтва Лукашук Л.М.) відбулось родинне свято “Ходить по Землі Святий Миколай”. Першокласники декламували вірші, дівчата-зірочки кружляли у танку, виконували пісні про Миколая, розважали себе та глядачів веселими конкурсами.

До вихованців групи подовженого дня (Величко І.М., вчитель музичного мистецтва Лукашук Л.М.) прийшов у гості справжній Святий Миколай! Діти разом з батьками змагались у різних конкурсах, дарували Святому вірші, пісні і танці.

Учні 2-А класу (науково-педагогічний проєкт «Інтелект України», Максимчук Л.Є.) відвідали музей лісу у м. Костополі. Там теж був Святий Миколай (чи його помічник!), який разом з дітьми брав участь у різноманітних конкурсах, пригощався гарячим кулішем та вітамінним чаєм. А ялинкові іграшки, виготовлені на майстер-класі, стануть чудовою прикрасою.

Учні 2-В класу (Мінець Н.О.) написали Святому Миколаю листи, у яких згадали про свої добрі справи, просили вибачення за завдані прикрощі, замовляли подарунки. А 21 грудня відправились до Миколая у гості, на хутір Касень. Поїздка на агротаксі, квести, майстер-клас по виготовленню ляльки-мотанки, живі вівці та ягнята надовго запам`ятаються усім!

Третьокласники з ГПБ (Сосонюк А.В.) взяли участь у квесті “Запалюємо зорі”. У найрізноманітніших конкурсах вони демонстрували кмітливість, винахідливісь, спритність та просто розважалися!

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТОАЛЬБОМ.