День працівників пожежної охорони

День працівників пожежної охорони цього року ми зустріли насичено!

  • Першокласники (Панасюк Л.В., Войцеховська О.О., Мартинюк О.Г.) дивились мультфільми, у яких казкові герої застерігали від вчинків, що можуть зчинити пожежу; розгадували загадки, вчились викликати пожежників та діяти у випадку пожежі.
  • Учні других класів (Максимчук Л.Є., Киричук Н.О., Мінець Н.О., педагог-організатор Мовчанюк І.О.) взяли участь у різноманітних вікторинах та конкурсах, вивчали професію «пожежник», ділились своїми роздумами про неї у Щоденнику вражень, створили цілу галерею малюнків «Уроки обережності».
  • Третьокласники (Табачук Л.М., Іващук Т.М., Скринник С.М., Нечипорук О.В.) провели кілька «мозкових штурмів»: «Вогонь – друг чи ворог» та «Бачимо всі ризики». Учні розігрували тематичні ситуації та сценки, обговорювали ситуації з життя, пов’язані з необережним поводженням з вогнем.
  • Після повторення уже вивченого про правила пожежної та протипожежної безпеки, четвертокласники (Супроненко І.О., Петрів В.В., Полюхович Г.О.) об’єднались у групи та створювали тематичні плакати: «Причини пожеж», «Запобігання пожежам», «Порядок дій під час пожеж». Результати їхньої роботи споглядали усі бажаючі.
  • Вихованці групи подовженого дня (Удодик О.Л., Сосонюк А.В.) підготували з нагоди Дня працівників пожежної охорони вірші, грали у різні тематичні ігри та ділились враженнями від почутого у малюнках.

Завершення дня було не менш бурхливим! Начальник караулу ДПРЧ 18 ГУ ДСНС України в Рівненській області капітан Пасічник В.В., начальник караулу старший прапорщик Поліщук О.О., інженер з пожежної безпеки старший лейтенант Ластівка І.В., інженер з пожежних робіт капітан Кирилюк О.В. організували нам перевірку дії працівників та учнів школи за сигналом «Увага: всім!». Три довгих дзвінки посеред уроку насторожили, проте не злякали: усі, хто був у школі, організовано, швидко, без метушні вийшли надвір та відійшли від будівлі якнайдалі. Евакуація пройшла успішно!

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТОАЛЬБОМ.