Місячник зимуючих птахів

           Лютий – місяць, багатий на події. А тому виховна робота у нашій школі кипить не зважаючи на карантинні обмеження.

            Ще із кінця січня тривав Місячник зимуючих птахів. З цієї нагоди у 1-4 класах та на ГПД  пройшли бесіду «Допоможемо зимуючим птахам», під час якої учні розширили та закріпили свої знання про  птахів, які взимку мешкають у нас,  їх поведінку, спосіб життя у природі.

           Класні керівниці  Петрів В.В. (1-Б),  Полюхович Г.О. (1-В) провели зі своїми учнями ранкові зустрічі, під час яких першачки більше дізналися про значення птахів у екосистемі, про  правила поведінки у природі; учні відгадували загадки, брали участь у вікторинах, виготовили з паперу лебедя у техніці оригамі. А у 1-А класі  (Супроненко І.О.) пройшов показовий урок  «Бережи свій рідний край» з курсу «Я пізнаю світ», на якому учні ознайомилися із особливостями життєдіяльності птахів в зимову пору року, досліджували важливі питання: «Чи важко птахам узимку?», «Чи потрібна їм допомога?» та «Як їм допомогти?»; а також виготовили годівнички та повісили їх у шкільному саду.

          Вихователь ГПД Вакула Р.Б. теж організувала конкурс на кращу годівнику «Пташина їдальня». Вихованці  разом з батьками майстрували годівнички та слідкують, щоб там завжди було повно пташиних смаколиків.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТОАЛЬБОМ.