День закоханих

           Як відомо, вік коханню – не перешкода, тому День закоханих ми не могли оминути своєю увагою. На уроках  учні 1-4 класів виготовили вітальні листівки, які подарували своїм друзям та вчителям.

          У 2-А класі ( класна керівниця Панасюк Л.В. та вихователька ГПД Бондарчук В.В.) відбувся конкурс «Веселі валентинки».  Розваги «Зроби комплімент», Дружня пара», «Пригости мене цукеркою, «Лабіринт» допомогли весело та цікаво провести час, та ще більше здружили клас

        У 4-В класі ( класна керівниця Скринник С.М.,педагогиня-організаторка Мовчанюк І.О., вчителька мистецтва Лукашук Н.М.) під час розваги “Все у вас нехай буде з любов’ю” учні дізналися про історію виникнення свята та демонстрували свої таланти: танцювали вальс, ча-ча-ча, співали пісні, декламували вірші.

У 4-Б класі (Іващук Т. М.) під час проведення виховного заходу «Любі нашому серцю» школярі грали в ігри, змагалися у конкурсах, співали веселі пісні, пригадали правила етикету та чарівні слова, зрозуміли, що любов допомагає людям стати щасливими, сильними та розумними.

         У 4-А класі (класна керівниця Табачук Л. М., педагогиня-організаторка Мовчанюк І. О.) учні парами змагалися за титул  “Ідеальної”, серед усього розмаїття талантів навіть фокуси були та складалися пазли! Перемогу вибороли Рощенко Максим і Черняк Катерина.

          Вихователька ГПД Сосонюк А.В. також провела з учнями конкурсно-розважальну програму «День Святого Валентина». Вихованці дізналися про традиції святкування свята в різних країнах, взяли участь у конкурсах «Ласкаве слово», «Полювання», «Зріж сердечко».

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТОАЛЬБОМ.