Тиждень виховної роботи

     Для формування у наших учнів ключових і предметних компетентностей, умінь, навичок, різних способів мислення, поглядів, цінностей, інших особистих якостей, що дозволяють успішно соціалізуватися, ми провели Тиждень виховної роботи. З цієї нагоди був проведений цикл показових уроків та виховних заходів.

У 4-А класі (Табачук Л. М.) –  урок з літературного читання «Притчі В. Сухомлинського «Який слід повинна залишати людина на землі», «Ремісник і різець». Учні знайомилися з життям і творчістю В. Сухомлинського, розвивали образне, критичне і  логічне мислення, розмірковували над проблемним запитанням: «Яким бути?»,  «Ким бути?».

         У 1-Б класі (Артюхова Н. Д.) –  урок з української мови «Алфавіт. Казка Г.К.Андерсена «Русалонька». Окрім фонетики, граматики та орфографії обговорювалися моральні цінності: любов, взаємодопомога, взаємоповага, кого можна назвати щасливим, кого – другом, та що треба робити аби мати багато друзів.

         У 2-Б класі (Войцеховська О.О.) – урок з курсу «Я пізнаю світ»  «Подорож до Закарпатського біосферного заповідника. Охорона рослин і тварин», який вчив дітей встановлювати причинно-наслідкові зв’язки, спостерігати за явищами природи, бачити цікаве, відчувати відповідальність за власні дії та майбутнє.

         У 4-Г класі ( вчителька початкових класів Мовчанюк І. О.) – урок з курсу «Основи здоров’я» «Безпека школяра. Правила поведінки під час зимових шкільних заходів», який був покликаний закріпити правила поведінки протипожежної та пожежної безпеки, правила дорожнього руху та правила поведінки біля водойми і на льоду.

         У 1-А класі (вчителька англійської мови Понікарчик Л.М.) – урок-казка з англійської мови «Мої домашні улюбленці». Піклування про своїх домашніх улюбленців – важливий кроку формуванні відповідальності.

         У 3-А класі (вчителька англійської мови Рощенко І.С.) – урок «Подорож у країну минулого часу». Робота в групах, правила спілкування на уроці, вміння працювати разом та водночас радіти досягненням інших – необхідні умови успішного майбутнього.

         У 3-А класі (Максимчук Л.Є.) пройшла година спілкування «Бережи свій рідний край». Учні збагатилися знаннями про природу свого краю, про необхідність охороняти її від нашої діяльності. На групі подовженого дня (вихователька Вакула Р.Б.) – година спілкування «Гість у дім – радість з ним». Ми – гостинний народ; приймати гостей, вміти поводити себе за столом – вміння, необхідні кожному. Вихованці іншої групи (вихователька Удодик О.Л.) виготовляли модульну аплікацію «Краб», водночас знайомлячись із мешканцями підводного світу.

         У 3-Б класі (вчительки англійської мови Понікарчик Л.М. та Рощенко І.С.) відбулася квест-гра «Весела англійська». У 4-В класі (Скринник С.М.) стартував проєкт «Теплиця на моєму підвіконні». А батьки учнів 1-Б класу (Петрів В. П.) організували для своїх дітей екскурсію  до Рівненського зоопарку.

       Цікаве та насичене наше шкільне життя. І ніякі карантинні обмеження не стануть йому на заваді!

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТОАЛЬБОМ.