Місячник благоустрою та озеленення

          У період з 01.04 по 30.04.2021 у нас проходив «Місячник благоустрою та озеленення». Година спілкування «Краса навколо нас», яка відбулася у кожному класі та групі продовженого дня, збагатила наших учнів  художніми образами прекрасного, змальованими словом та пензлем.

         У рамках святкування Дня довкілля (20.04) провела рейд-операція «Чисте довкілля» під час якої була упорядкована територія довкола школи.

         У 3-В класі (Мінець Н.О.)  година спілкування «Збережемо ми природу – України гарну вроду!» була присвячена правилам поводження на природі та заходам збереження довкілля.

         Четвертокласники (Табачук Л.М., Іващук Т.М., Скринник С.М.,  педагогиня-організаторка Мовчанюк І.О. та вчитель мистецтва і музичного мистецтва Лукашук Н.М.) організували ековиставку,  на якій були представлені моделі одягу, зробленого із пластикових пакетів, старих джинсів, минулорічних газет, торбинок. для сміття. До творчої діяльності спонукав девіз «Мистецькій утилізації підлягає практично все…».     

           У 1-В класі (Полюхович Г. О.)  урок з курсу «Я пізнаю світ» «Зустрічаємо лелек» збагатив знання дітей про перелітних та осілих птахів, їх значення у житті людини. 

           До Дня Землі (21.04) окрім бесіди «Земля – наш дім», у багатьох класах учні мали змогу спостерігати за умовами пророщення насінин, за ростом та розвитком рослин, вчились доглядати за ними. Зокрема проєкт у 4-В класі (Скринник С. М.)  називався «Теплиця на підвіконні».

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТОАЛЬБОМ.