“Прощавай, наш перший клас, дружний і веселий!”

       Закінчився перший навчальний рік для наших першокласників. Зазвичай батьки, друзі та родичі приходять на родинне свято привітати їх із цим. Але карантинні обмеження заборонили масові заходи у приміщенні.  Та наші першачки не дали зіпсувати собі свято!

        У 1-А класі (Супроненко І. О.)  захід мав назву “Прощавай, наш перший клас, дружний і веселий!”.  Лунали веселі пісні, вірші, гуморески. Різноманітні вікторини, шаради та ребуси показали, що у другий клас ідуть дітки кмітливі та розумні.

       У 1-Б класі (Петрів В. П.)  відбулася  гра «Мандрівка  країною знань». На станціях «Математична»,  «Поетична», «Музична», «Фізкультурна», «Словникова» на школярів чекали цікаві завдання. Головні правила гри –  спільна праця, дружна команда та хороший настрій. Завершилася мандрівка  нагородженням Дипломами про успішне завершення  1 класу  та солодким призом.    

        У 1-В класі (Полюхович Г.О.) пройшов квест «У пошуках скарбів». На різних станціях зі складними завданнями учні отримували ключі, якими відкривалася Скриня скарбів. Дипломи, значки та солодощі  – справжні цінності для тих, хто сумлінно трудився цілий рік та став другокласником.