Пам’ять жертв голодоморів 1932–1933 років

Пам’ять жертв голодоморів 1932–1933 років ( а дані науково-демографічної експертизи вказують на те, що загальна кількість людських становить близько 4 мільйони осіб, а втрати українців у частині ненароджених перевищують 6 мільйонів)  в Україні вшановують щороку в четверту суботу листопада. Цим жахливим подіям була присвячена бесіда «Страшний голодомор», яку класні керівниці та виховательки ГПД провели з учнями нашого освітнього закладу.

У 4-Б класі (Киричук Н.О. та педагогиня-організаторка Мовчанюк І.О.) відбулась година спілкування «Горить свіча…, а може то душа…». Розповіді про безвинно замучених голодом та репресіями людей вразили четвертокласників, вони вшанували пам’ять загиблих, запаливши «свічку пам’яті».

У 4-В класі (Мінець Н.О.) відбувся усний журнал «Запали свічку пам’яті», під час якого учні познайомились із трагічними подіями в Україні протягом 1932-1933 років, виготовили карту України та прикрасили її незабудками – символом пам’яті про жертви голодомору.

Педагогічні працівники і здобувачі освіти взяли участь у Всеукраїнській  акції «Запали свічку». На будівлі закладу був приспущений Державний Прапор України.

Переглянути фотоальбом.