«Святий Миколай, ти до нас завітай!»

Днями до нас завітав Святий Миколай. У 4-В (Мінець Н.О.) йому присвятили ранкову зустріч «Ходить по землі Святий Миколай», під час якої у листах школярі згадали про свої добрі справи та замовили подарунки. Виконання завдань від Сніжинки, складання віршів, розгадування головоломок свідчили, що і під час уроків усі вели себе чемно і працювали старанно.

На групі подовженого дня (Удодик О.Л.) пройшла година спілкування «Йде Святий Миколай, ти добром його стрічай». Діти декламували вірші, співали веселі пісні про зиму, взяли участь у вікторині «Що я знаю про Святого Миколая» та за старанність отримали солодощі. А вихователька іншої групи подовженого дня, Величко І.М., провела з вихованцями розвагу «Святий Миколай, ти до нас завітай!». Гарний настрій та цукерки стали винагородою за участь у різноманітних конкурсах. 

А ще, ми  допомогли Святому Миколаєві здійснити бажання двох наших учнів з особливими потребами Сіранчука М. та Карпюка І., якими хлопці поділилися у своїх листах під час акції «Напиши Миколаю лист».

Переглянути фотоальбом.