Набір учнів до 1-их класів на вільні місця

Відповідно до наказу МОН України від 16.04.2018 №367 «Порядок зарахування, відрахування  та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти», Здолбунівська початкова школа №7 Здолбунівської міської ради з 15.06.2022 продовжує набір учнів до 1-их класів на вільні місця.

Можливий вибір:

  • навчання за програмою науково-педагогічного проєкту «Інтелект України»;
  • навчання за програмою Нової української школи.

У закладі освіти створені всі необхідні умови для здійснення освітнього процесу учнів: просторі і світлі класні кімнати, ігрові, умивальні, роздягальні кімнати, туалети для здобувачів освіти кожного класу. До послуг учнів фізкультурна та актова зали, бібліотека, кабінети англійської мови, мистецтва, інформатики, логопедичний, медичний. 

У другу половину дня працює група подовженого дня.

Заклад забезпечений технічними пристроями (ноутбуки, телевізори, принтери, ламінатори, проєктори з екранами). 

Парти – трансформери можуть переставлятися в залежності від місця роботи. 

У кожному класі в наявності стенди для змінних виставок, дидактичні матеріали, різноманітні колекції, ляльковий театр, цікава сучасна наочність, інвентар для настільних та рухливих ігор, творчої діяльності.

Під час навчальної діяльності у перших класах учителі активно використовують LEGO, математичні планшети (геоборг), танграми. Це не просто яскраві іграшки, а чудовий інструмент для розвитку пам’яті, організації групової роботи та моделювання різних життєвих ситуацій.

Освітнє середовище організоване таким чином, щоб кожна дитина почувала себе в класі затишно і безпечно. 

Ми радо чекаємо на ВАС!

Переглянути фотоальбом.