День Землі

До Дня Землі класні керівники провели з учнями бесіду «Ми жителі планети Земля». Під керівництвом класних керівників здобувачі освіти вчилися вирощувати розсаду на підвіконні та доглядати за рослинами.

У 1-В класі (Мінець Н.О.) під час ранкової зустрічі «Земля – це наш спільний дім, нехай же буде чисто в нім!» обговорювали чинники, що негативно впливають на планету та розмірковували, як цього уникати; учні склали правила для забезпечення здорового стану нашого спільного дому та пограли в гру «Земля сумує. Земля посміхається».

У 2-А класі (Табачук Л.М., педагогиня-організаторка Мовчанюк І.О., вчителька мистецтва Лукашук Н.О.) відбулося родинне свято «Ми одна родина. Дім наш – планета Земля». Учні дізналися про терміни розкладання різного сміття, про повторне використання і переробку використаних матеріалів, усвідомили необхідність сортування відходів. Костюми учасників заходу були виготовлені із вторинних матеріалів.

У 2-Б класі (Іващук Т.М., педагогиня-організаторка Мовчанюк І.О.) пройшло родинне свято у шкільному саду «Будем вчитись і рости – нашу Землю берегти». Під час заходу учні декламували вірші, співали пісні про природу, танцювали, грали у веселі активні ігри та посадили кущик будлеї. Кульмінацією свята стала виставка екологічного одягу, виготовленого із пластикових пакетів, кульків для сміття.

Вихованці групи подовженого дня (Вакула Р.Б.) взяли участь у суспільно-корисній праці під гаслом «Збережемо чистоту та красу природи». Під час заходу діти прибрали  майданчик та посадили декоративні кущики кампсису.

Переглянути фото