Закінчуємо перший клас, всі розумники у нас!

Перший клас – не просто початковий етап навчання. Це база, на Ґрунті якої школярі будуть продовжувати свою освіту. Першокласники – вже не ті наївні дошкільнята. Вони поринули в шкільне життя, увійшли в режим навчання; прийшли зовсім крихтами і за рік стали дорослими і самостійними, справжніми учнями. У кожному з них ми бачимо величезний потенціал, бажання рости і розвиватися, ставати краще, домагатися неймовірних успіхів!


Закінчення першого класу весело відсвяткували:


у 1-А класі (Максимчук Л. Є.) відбулася «Гра-подорож до країни Знань» на повітряних кулях, а станції «Загадкова», «Казкова», «Математична», «Логічна», «Географічна» продемонстрували, що знання гравців двох команд, «Совуня» та «Карич», на достойному рівні; загадки про шкільні речі, гра «Так –ні», розв’язування логічних задач, ребуси, кросворди, робота з фізичною картою світу, пісні – все вдавалося якнайкраще;


у 1-Б класі (Киричук Н. О.) відбулася розвага-змагання «Міжгалактична подорож розумників та кмітливчиків» виявила чудові результати роботи першокласників протягом навчального року, що вони впевнено й продемонстрували, побувавши на планетах «Круглорічна», «Дзвінка», «Математична», «Суперменів», «Загадкова», «Казкова», «Капітанів», «На веселій перерві».


у 1-В класі (Мінець Н.О., педагогиня-організаторка Мовчанюк І.О., вчителька мистецтва Лукашук Н.М.) відбувся розважальний конкурс «Наш перший клас такий чудовий, до знань іти завжди готовий», на якому учні повправлялися і у виконанні математичних завдань, і пограли в ігри «Збери кошик», «Допиши віршик», «Буква на спині», «Розгадайко», і розгадували ребуси, і співали пісні.

Перший клас успішно завершився, подарувавши учням багато важливих відкриттів. Нехай літо буде мирним, цікавим, яскравим, щоб у вересні з новими силами знову йти вперед, підкоряючи вершини, досягаючи успішних результатів!

Переглянути фото