День цивільного захисту та об’єктового тренування

11 квітня ми провели у навчальному закладі День цивільного захисту та об’єктового тренування.

Класні керівники провели з учнями бесіду «Поведінка в надзвичайних ситуаціях», під час якої повторили з учнями правила протипожежної, пожежної безпеки; правила поведінки під час повітряної тривоги, під час виявлення небезпечних підозрілих предметів та боєприпасів.

Учні 4-Б (пані Віра Петрів) та 4-В (пані Ганна Полюхович) під час уроку «Мінна безпека з песиком Патроном» переглянули фільм про міни та правила поведінки з вибуховими предметами, роздивилися та обговорили як виглядають міни-пастки, міни-розтяжки та інші їх види, а також виробили алгоритм дій при знаходженні невідомого предмета чи міни.

У 2-А класі (пані Лариса Максимчук) відбувся виховний захід «Мінна безпека: ці правила має знати кожен». Учні повторили правила поведінки з невизначеними предметами та речовинами, навчилися визначати ступінь небезпеки знахідки та правильно діяти при знаходженні вибухових пристроїв.

У 2-Б класі (пані Наталія Киричук) на практичному занятті «Абетка домедичної допомоги» учні вчилися обробляти рани, повправлялися у накладанні пов’язки, повторили правила безпечної поведінки під час відпочинку та на вулиці.

Педагогиня-організаторка пані Інна Мовчанюк оформила виставку плакатів «Обережно з вогнем!».

Сестра медична пані Лариса Шимчук провела з четвертокласниками тренувальні вправи «Домедична допомога потерпілому»; була здійснена практична перевірка здатності працівників та учнів школи діяти за сигналом «Увага, всім!».

Проведені заходи дозволили працівникам та учням підвищити рівень знань з питань цивільного захисту.

https://www.facebook.com/share/p/1DmF7g4dNrgTTsjH/