Всеукраїнська інтернет-олімпіада “Крок до знань”

“Я пізнаю світ” – це улюблений шкільний предмет багатьох діток нашої школи, які навчаються за науково-педагогічним проєктом “Інтелект України “.

Ми вивчаємо рідний край, мандруємо європейськими країнами , вивчаємо хімічні елементи та виготовляємо різні вироби: модель атома літію, куб, многогранник тощо. Цей навчальний предмет допомагає дітям вивчати навколишній світ легко та цікаво!

Отож, учні 3-В класу Пірог Софія, Пітель Валерія та Манюк Данило не лишились осторонь і приймають участь у Всеукраїнській інтернет-олімпіаді “Крок до знань”, яку у січні – травні 2024 року проводить Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді. Олімпіада проводиться в дистанційному форматі у два етапи: І етап – відбірковий; ІІ етап –фінальний.

На підставі результатів тестів Пірог Софія, Пітель Валерія та Манюк Данило подолали І етап олімпіади, перейшли до ІІ (фінального) етапу. Фіналісти до 15 квітня 2024 року підготували і надіслали відеозаписи захистів своїх проєктів. Фінальний етап відбудеться з 21 до 25 квітня 2024 року у форматі закритого дистанційного оцінювання журі відеоматеріалів, наданих фіналістами.

Тримає кулачки за наших юних дослідників природи!

https://www.facebook.com/share/p/RqAr8ce9rFJTG7rD/